Dispositivos e acessórios
Beetroot hummus
Preparação 10min
Total 10min
12 portions
Ingredientes
Hummus
-
garlic cloves2
-
canned chickpeas drained200 g
-
beetroot cooked300 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
50 g toasted sesame seedstahini (see tip)50 g
-
fine salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
curry powder1 pinch
-
ground cumin1 pinch
Presentation
-
Belgian endive leaves (approx. 2-3 heads)24
-
beetroot cooked and cut into very thin slices200 g
-
extra virgin olive oil1 dash
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.7 g
Energia
502 kJ /
120 kcal
Gordura
7.35 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
9.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deliciously Light
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Santiago cake
1h 20min
Artichoke And Tofu Dip
5min
Leftover Vegetable Hummus
10min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter)
10min
Gluten-free Aubergine and Walnut Tart
1h
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8h 15min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Kale Meat(less) Balls
30min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40min
Hummus
5min
Raw Chocolate Snaps
1h 5min
Low carb burger buns (Skinnymixers)
50min