Dispositivos e acessórios
Beetroot hummus
Preparação 10min
Total 10min
12 portions
Ingredientes
Hummus
-
garlic cloves2
-
canned chickpeas drained200 g
-
beetroot cooked300 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
50 g toasted sesame seedstahini (see tip)50 g
-
fine salt1 tsp
-
extra virgin olive oil50 g
-
curry powder1 pinch
-
ground cumin1 pinch
Presentation
-
Belgian endive leaves (approx. 2-3 heads)24
-
beetroot cooked and cut into very thin slices200 g
-
extra virgin olive oil1 dash
-
freshly ground black pepper1 tsp
-
toasted sesame seeds1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.7 g
Energia
502 kJ /
120 kcal
Gordura
7.35 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
9.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Deliciously Light
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tuna Tapenade
5min
Mushroom pâté
1h 15min
Hazelnut dukkah with fennel
50min
Hummus
5min
Tahini
20min
Kale Meat(less) Balls
30min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Aubergine and Almond Dip
20min
Cashew Milk (Metric)
5min
Black Bean and Sun-dried Tomato Dip
30min
Red Pepper Dip (Muhammara)
30min
Beetroot Houmous
15min