Dispositivos e acessórios
Bulghur and lentil soup
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
2991.7 mg
Proteína
57.4 g
Energia
4964 kJ /
1186.4 kcal
Gordura
27.7 g
Fibra
29.4 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
187.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Hungarian Mushroom Soup
35min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Broccoli stem falafel
25h 40min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Red lentil soup with cumin
55min
Creamy carrot and lentil soup
35min
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Potato Curry Soup
35min
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1h 15min
Sweet potato muffins with walnuts
1h
Bulgar and Red Lentil Soup
1h