Dispositivos e acessórios
Bulghur and lentil soup
Preparação 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
onion cut into halves100 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
tomato paste40 g
-
unsalted butter cut into pieces30 g
-
dried red lentils200 g
-
dried mint2 tbsp
-
rice30 g
-
bulghur20 g
-
sea salt to taste1 ½ - 1 ¾ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
dried chilli flakes to taste¼ tsp
-
water room temperature1470 g
-
lemon cut into wedges, to serve1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 4 portions
Sódio
2991.7 mg
Proteína
57.4 g
Energia
4964 kJ /
1186.4 kcal
Gordura
27.7 g
Fibra
29.4 g
Gordura saturada
16 g
Hidratos de carbono
187.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Then, Now, Always - 50th Anniversary cookbook
50 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Poppy seed torte
5h
Sauerkraut soup
50min
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45min
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min
Potato and porcini mushroom soup
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Red lentil soup with cumin
55min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Keftedes (meatballs)
2h 30min
Buckwheat with Mushrooms and Gorgonzola
25min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45min
Bulgar and Red Lentil Soup
1h