Bulghur and lentil soup

Bulghur and lentil soup

4.4 66 avaliações
Preparação 10min
Total 1h
4 portions

Ingredientes

  • onion cut into halves
    100 g
  • garlic cloves to taste
    2 - 3
  • tomato paste
    40 g
  • unsalted butter cut into pieces
    30 g
  • dried red lentils
    200 g
  • dried mint
    2 tbsp
  • rice
    30 g
  • bulghur
    20 g
  • sea salt to taste
    1 ½ - 1 ¾ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • dried chilli flakes to taste
    ¼ tsp
  • water room temperature
    1470 g
  • lemon cut into wedges, to serve
    1

Nutrição por 4 portions

Energia 1186.4 kcal / 4964 kJ
Proteína 57.4 g
Gordura 27.7 g
Hidratos de carbono 187.8 g
Fibra 29.4 g
Gordura saturada 16 g
Sódio 2991.7 mg

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