Dispositivos e acessórios
Italian "Baked" Beans
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
onions quartered225 g
-
garlic cloves2
-
pancetta diced225 g
-
tomato sauce225 g
-
vegetable stock225 g
-
molasses45 g
-
dark brown sugar30 g
-
Dijon mustard30 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fennel seedsdried sage leaf½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chilli flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (425 ml cans), drained3 cans
-
thyme, fresh to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
669.8 mg
Proteína
17.9 g
Energia
1593.2 kJ /
380.8 kcal
Gordura
12 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
52.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Mediterranean Shrimp and Orzo Soup
1h 5min
Smoked Salmon and Brie Quiche
55min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9h
Waffles
25min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Potato and Rosemary Focaccia
2h 35min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Cheese Blintz Soufflé
1h 10min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Baked Chili Beans
50min
Garlic and Olive Conchiglie
25min