Dispositivos e acessórios
Italian "Baked" Beans
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
onions quartered225 g
-
garlic cloves2
-
pancetta diced225 g
-
tomato sauce225 g
-
vegetable stock225 g
-
molasses45 g
-
dark brown sugar30 g
-
Dijon mustard30 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fennel seedsdried sage leaf½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chilli flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (425 ml cans), drained3 cans
-
thyme, fresh to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
669.8 mg
Proteína
17.9 g
Energia
1593.2 kJ /
380.8 kcal
Gordura
12 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
52.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Baked Beans with Maple Syrup
31h 5min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30min
Seafood Rice
Nenhuma avaliação
Salmon with Grapefruit Quinoa
Nenhuma avaliação
Spicy Eggplant, Chickpeas and Chicken
30min
Sweet Potato Pancakes with Orange and Strawberries (Diabetes)
45min
Halloween Dipped Apples
1h
Strawberry Shortcake Waffle
40min
Charred leek gulai sayur
1h 10min
Vegan Green Pea Fritters
20min
Walnut and Blueberry Bran Pancakes
1h
Carrot Muffins with Vegan Cream Cheese Icing
40min