Dispositivos e acessórios
Italian "Baked" Beans
Preparação 15min
Total 1h 15min
8 portions
Ingredientes
-
onions quartered225 g
-
garlic cloves2
-
pancetta diced225 g
-
tomato sauce225 g
-
vegetable stock225 g
-
molasses45 g
-
dark brown sugar30 g
-
Dijon mustard30 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried basil1 tsp
-
salt1 tsp
-
½ tsp ground fennel seedsdried sage leaf½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
dried red chilli flakes to taste¼ tsp
-
cannellini beans (425 ml cans), drained3 cans
-
thyme, fresh to garnish1 - 2 sprigs
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
669.8 mg
Proteína
17.9 g
Energia
1593.2 kJ /
380.8 kcal
Gordura
12 g
Fibra
10.1 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
52.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
BBQ Time Savers
8 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Grilled eggplant dip
2h
Corn Tortillas
1h 25min
Tuna dip
15min
Pumpkin Risotto
50min
Maple-Buttered Rum Cider
Nenhuma avaliação
Banana Bread
1h 50min
Polenta
1h
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Blackened Fish Burger
Nenhuma avaliação
Savory Three Cheese Tart
1h 50min
Butternut and Cashew Curry with Black Rice
1h 15min
Bulghur and lentil soup
1h