Dispositivos e acessórios
Baked beans
Preparação 5min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut into quarters120 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
1 tsp sweet paprika powdersmoked paprika powder1 tsp
-
molasses40 g
-
Worcestershire sauce (opcional)1 tbsp
-
mustard1 tsp
-
chopped tomatoes, canned800 g
-
canned borlotti beans drained (weight after draining)550 g
-
fine salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
9.1 g
Energia
898 kJ /
215 kcal
Gordura
8.4 g
Hidratos de carbono
25.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Budget Friendly
10 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Vegetable soup
35min
Vegetable lasagne
1h 35min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Boston Baked Beans
20min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Chickpea, Squash and Kale Stew
45min
Curried carrot and ginger soup
40min
Italian Bean Soup - Pasta e fagioli
40min
Curried Sweet Potato Soup
30min
Leek and Potato Soup (TM5)
40min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min