Dispositivos e acessórios
Seared tuna on chilli bean mash
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
red wine vinegar40 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing100 g
-
pickled capers (optional)1 tbsp
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)800 g
-
tuna steaks4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves60 g
-
ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
804.4 mg
Proteína
40.9 g
Energia
2347 kJ /
558.8 kcal
Gordura
32.6 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Balti coconut fish curry
50min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Miso Cod with Broccoli Rice
25min
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40min
Superfood salmon salad
1h 5min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45min