Dispositivos e acessórios
Seared tuna on chilli bean mash
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
red onion¼
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
red wine vinegar40 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for brushing100 g
-
pickled capers (optional)1 tbsp
-
fresh long red chillies trimmed and cut into halves, to taste1 - 2
-
canned butter beans rinsed and drained (approx. 500 g)800 g
-
tuna steaks4
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
mixed baby salad leaves60 g
-
ciabatta bread cut into slices and toasted, to serve (optional)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
804.4 mg
Proteína
40.9 g
Energia
2347 kJ /
558.8 kcal
Gordura
32.6 g
Fibra
7.2 g
Gordura saturada
5.4 g
Hidratos de carbono
22.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Meals in a Flash
91 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Superfood salmon salad
1h 5min
Prawn noodle curry
10min
Smoked mussels with Pernod sauce
35min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Sicilian prawn salad
40min
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Prawn tacos with avocado lime sauce
50min
Fish with ginger lime sauce
35min
Salmon and fennel risotto
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min