Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- ¼ red onion
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 40 g red wine vinegar
- 1 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp white sugar
- 100 g extra virgin olive oil, plus extra for brushing
- 1 tbsp pickled capers (optional)
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed and cut into halves, to taste
- 800 g canned butter beans, rinsed and drained (approx. 500 g)
- 4 tuna steaks
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 60 g mixed baby salad leaves
- ciabatta bread, cut into slices and toasted, to serve (optional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2347 kJ / 558.8 kcal
- Proteína
- 40.9 g
- Hidratos de carbono
- 22.6 g
- Gordura
- 32.6 g
- Gordura saturada
- 5.4 g
- Fibra
- 7.2 g
- Sódio
- 804.4 mg
Receitas alternativas
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Salmon niçoise salad
35min
Citrus seafood salad
1hod.
Superfood salmon salad
1h 5min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Salmon with fennel and apple salad
1 Std. 20 Min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25min
Steamed fish with green mash
50 Min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Fish tacos with Kewpie mayonnaise
1 godz. 30 min
Steamed salmon with broccoli pesto
25min