Dispositivos e acessórios
Lamb Stew
Preparação 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
garlic cloves6
-
extra virgin olive oil100 g
-
lamb meat for stewing, boneless cut in pieces (3 cm)900 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper3 pinches
-
sweet paprika½ Tbsp
-
white wine vinegar2 Tbsp
-
dried oregano½ tsp
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
dried bay leaf1
-
white wine50 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
45.2 g
Energia
1894 kJ /
453 kcal
Gordura
29.6 g
Hidratos de carbono
1.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Comforting Stews
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Beef Stroganoff
1h
Spring Chicken Casserole
1h 30min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Bolognese Sauce
1h 15min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Lasagne Bolognese
2h 30min
Beef Madras
1h 30min
Chicken Cacciatore
50min
Beef Goulash
2h 45min
Lamb and Green Bean Casserole
1h 10min