Dispositivos e acessórios
Japanese Ramen Noodle Soup
Preparação 15min
Total 1h 40min
4 portions
Ingredientes
-
pork belly meat, boned, without rind, smoked400 g
-
garlic cloves3
-
Japanese soy sauce60 g
-
sesame oil10 g
-
water2000 g
-
dried ramen noodles375 g
-
fresh baby spinach100 g
-
chicken broth750 g
-
black vinegar1 tsp
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
hot paprika½ tsp
-
medium eggs2
-
nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)12
-
tinned sweetcorn4 Tbsp
-
spring onions cut in thin slices, to garnish2
-
toasted sesame seeds2 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
66 g
Energia
4507 kJ /
1077 kcal
Gordura
50 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
88 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Best Beer Battered Fish
30min
Steamed Garlic Prawns
30min
Spaghetti Vongole
40min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Seafood Laksa
25min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Mojito
5min
Pad Thai Noodles with Prawns
30min
Peking Chicken
45min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45min