Dispositivos e acessórios
Chicken, Pepper and Steamed Vegetable Salad
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
Swiss chard, white stems removed from base of leaves, torn in half200 g
-
chicken breasts (approx. 150 g each)2
-
fine sea salt plus extra to taste2 pinches
-
ground black pepper plus extra to taste2 pinches
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
extra virgin olive oil30 g
-
spring onions thinly sliced2
-
water300 g
-
mixed peppers cut in strips (5 mm wide)500 g
-
ripe tomatoes diced (approx. 160 g)2
-
dried oregano1 tsp
-
mozzarella, cut in pieces (2 cm)quark (curd cheese)100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24.7 g
Energia
1101 kJ /
263 kcal
Gordura
13.9 g
Hidratos de carbono
9.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Steam Supreme
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Scrambled Eggs
10min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4h 45min
Bolognese Sauce
1h 15min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Beef Stroganoff
1h
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Boiled Eggs
20min
Mashed Potatoes
45min
Steamed Salmon with Courgetti
35min
Steamed Salmon Parcels
55min
Steamed Broccoli Mash
35min