Dispositivos e acessórios
Potato gnocchi
Preparação 40min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese in chunks (3 cm)50 g
-
water1000 g
-
floury potatoes peeled and sliced800 g
-
flour300 - 350 g
-
flour plus extra for dusting250 - 300 g
-
salt to taste1 ½ - 2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
13.4 g
Energia
1410 kJ /
337 kcal
Gordura
4.2 g
Fibra
3.9 g
Hidratos de carbono
65.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Corn Tortillas
1h 25min
Gnocchi
1h 40min
Fresh pasta dough
1h
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Barbecue Butter
15min
Baked falafel kofta
Nenhuma avaliação
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Creamy blue cheese with shell pasta
45min
Leek quiche
1h 45min
Spinach and tomato quiche
1h 45min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min