Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
289 mg
Proteína
7 g
Energia
2120 kJ /
506 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet baking with caramel
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Tomato Short Ribs Stew
Nenhuma avaliação
Spaghetti alla carbonara
30min
Béchamel Sauce
Nenhuma avaliação
Carrot Cake
1h 20min
Baklava
1h 10min
Salted Caramel and Chocolate Brownie Cake
2h 40min
Antonio Bachour: Crème Brûlée with Tropical Fruits (Metric)
3h 40min
Grilled Percik Chicken
1h
Chocolate ice cream
12h
Beignets
3h
Bao Buns with Pork in BBQ sauce
2h 10min