Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
289 mg
Proteína
7 g
Energia
2120 kJ /
506 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet baking with caramel
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Bao buns
Nenhuma avaliação
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
Nenhuma avaliação
Walnut and coffee cream muffin
55min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Chocolate Peanut Butter Shake
15min
Tiramisu maritozzi
11h
Pizza Bianca
45min
Brandy snaps
30min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Nenhuma avaliação
Sour Plum Sauce
55min
Crumpets
1h 15min
Caramel sauce
1h 30min