Dispositivos e acessórios
Salted Caramel and Chocolate Mousse
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Caramel
-
sugar250 g
-
maple syrup90 g
-
butter cold80 g
-
cream, min. 30% fat200 g
-
salt1 tsp
-
water1060 g
-
lemon juice (see tip)2 tsp
-
vinegar1 tbsp
Chocolate Mousse
-
sugar50 g
-
milk chocolate cut in pieces200 g
-
butter30 g
-
eggs separated4
-
salt1 - 2 pinches
-
whipped cream to decorate
-
milk chocolate in curls, for decorating
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
289 mg
Proteína
7 g
Energia
2120 kJ /
506 kcal
Gordura
29 g
Fibra
1.2 g
Gordura saturada
17 g
Hidratos de carbono
52 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet baking with caramel
5 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Allergen Free Melted Chocolate
10min
Tex-Mex Red Rice
1h
Cheesy Beer Sauce
30min
Fajita seasoning
5min
Lemon Curd
5min
Sous-vide Rare Fillet Steak with Herb Garlic Butter
2h 15min
Bloodshot Devilled Eggs
40min
Milk chocolate bars
6h 10min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30min
Rice Pudding
55min
Stout Brownies
45min
Maple Caramel Dip
30min