Dispositivos e acessórios
Fish curry
Preparação 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
onion cut into halves1
-
carrots cut into pieces400 g
-
vegetable oil20 g
-
leek cut into rings (1 cm)100 g
-
curry powder mild3 tsp
-
water100 g
-
coconut milk400 g
-
fine salt1 tsp
-
freshly ground black pepper½ tsp
-
white fish fillets, skinless (e.g. pollock or cod), cut into pieces (2-3 cm)500 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
25 g
Energia
1490 kJ /
359 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
11 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Quick Easy Dinners
10 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Quick chicken curry
35min
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min
Mashed Potatoes
30min
Meatloaf
1h 20min
Pumpkin soup
35min
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
30min
Basil Chicken with Coconut Curry Sauce
2h 30min
Chicken with capsicum
45min
Eggs with coconut curry sauce
30min
Mild Thai Green Curry
50min
Potato Peratal
40min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15min