Dispositivos e acessórios
Spiced Vegan Pumpkin Cauliflower Soup
Preparação 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
virgin olive oil plus 2 tbsp extra for drizzling55 g
-
curry powder1 tsp
-
garam masala1 tsp
-
chilli powder1 tsp
-
cauliflower florets200 g
-
pumpkin flesh cut in cubes (3 cm)350 g
-
white onions cut in quarters150 g
-
garlic cloves10
-
400 g watervegetable stock400 g
-
coconut milk plus extra for drizzling80 g
-
honey adjust to taste20 g
-
sea salt adjust to taste½ tsp
-
freshly ground black pepper adjust to taste¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish5 - 6 stalks
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
223 mg
Proteína
3 g
Energia
751 kJ /
180 kcal
Gordura
14 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
14 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Christmas Together
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Black rice pudding
25h 5min
Smooth cauliflower soup
50min
Vegetarian chilli
1h 5min
Mushroom Fettuccini
40min
Vegan Bolognese
50min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Orange yoghurt cake (Diabetes)
1h
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Millet cashew stir-fry
30min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Sweetcorn and potato chowder
40min
Smooth fennel and carrot soup
40min