Dispositivos e acessórios
Meat pasties
Preparação 40min
Total 3h
30 pieces
Ingredientes
Filling
-
butter30 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
onions150 g
-
carrots100 g
-
beef diced300 g
-
soy sauce10 g
-
white wine20 g
-
½ meat stock cubemeat stock paste½ tsp
-
salt½ tsp
-
milk100 g
-
flour40 g
Pastry
-
butter50 g
-
lard20 g
-
water100 g
-
flour plus extra for dusting270 g
-
salt½ tsp
-
frying oil
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
5 g
Energia
800 kJ /
191 kcal
Gordura
15 g
Fibra
1 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Mediterranean Cuisine
67 Receitas
Suíça
Suíça
Também pode gostar...
Mint lemonade
5min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Champagne Grapefruit Sorbet
8h 15min
Cream Cheese Spread with Radishes
5min
Macadamia and Parmesan biscuits
25min
Easter Babka
2h 30min
Steamed orange puddings
1h 25min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Pawpaw smoothie
10min
Apple tart
1h
Baked cherry crumble cheesecake
1h 25min
Lemonade
10min