
Dispositivos e acessórios
Brioche hot cross buns
Preparação 30min
Total 2h 30min
12 portion
Ingredientes
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
349.7 kcal /
1463.1 kJ
Proteína
8.1 g
Gordura
11.6 g
Hidratos de carbono
54.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Sódio
190.8 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Spiralized Carrot and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
15min
CA Digital Flipbook #2 (Sensor)
Nenhuma avaliação
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Boiled Eggs
20min
Magnolia Kitchen caramel ganache
4h 40min
Îles Flottantes in White Chocolate Cream and Roses
Nenhuma avaliação
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24h 10min
Demo Recipe 2 - Cheesy Triangle Scones
25min