Dispositivos e acessórios
Brioche hot cross buns
Preparação 30min
Total 2h 30min
12 portion
Ingredientes
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
190.8 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1463.1 kJ /
349.7 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
54.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Pears in orange syrup
45min
Spaghetti Carbonara Pie
Pas d’évaluation
Spiralized Apple Fritters
35min
Hummus
10min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
Five seed bread
1h 50min
Pink Coconut Kisses
1h 20min
Cooked mayonnaise
5min
Cherry Bakewell Oat Bars
1h 10min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3h 30min