Dispositivos e acessórios
Brioche hot cross buns
Preparação 30min
Total 2h 30min
12 portion
Ingredientes
Dough
-
butter, unsalted to grease
-
whole milk200 g
-
sugar50 g
-
active dry yeast2 ½ tsp
-
eggs2
-
bread flour plus extra to dust500 g
-
nutmeg, ground1 tsp
-
cinnamon, ground1 ½ tsp
-
clove, ground½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
dried fruit, mixed of choice (see Tips)250 g
-
all purpose white flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter, unsalted to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
190.8 mg
Proteína
8.1 g
Energia
1463.1 kJ /
349.7 kcal
Gordura
11.6 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
54.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Desserts - Thermomix® Sensor
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Viennese whirl mince pies
1 Std. 40 Min
Bagels
1 Std. 20 Min
Brioche
8 Std.
Molten Lava Cake
45 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Chocolate Stale Bread Muffins
1 Std. 15 Min
Orange Caramel Choux Puffs
1 Std. 20 Min
Irish Apple Cake with Crème Anglaise
1 Std. 10 Min
Wonderful White Bread
5 Std.
Cherry Bakewell Oat Bars
1 Std. 10 Min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2 Std.
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 Std. 30 Min