Dispositivos e acessórios
Smoked Salmon Pizza
Preparação 10min
Total 2h 30min
4 portions
Ingredientes
Dough
-
water270 g
-
sugar1 tsp
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing60 g
-
spelt flour plus extra for flouring500 g
-
fine sea salt2 tsp
Topping
-
mozzarella drained, cut in pieces100 g
-
cherry tomatoes250 g
-
tomato purée80 g
-
balsamic vinegar20 g
-
garlic cloves2
-
fresh basil leaves only3 - 4 sprigs
-
2 - 3 sprigs fresh oregano, leaves onlydried oregano1 tsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt3 pinches
-
fresh chilli deseeded, sliced (5 mm)½
-
smoked salmon sliced (1 cm)190 g
-
fresh parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
red onions quartered60 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing30 g
-
lemon juice20 g
-
pitted black olives100 g
-
mixed baby leaf salad100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
33 g
Energia
3534 kJ /
845 kcal
Gordura
36 g
Hidratos de carbono
95 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pizza
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pizza Marinara
1h 35min
Apricot Raspberry Cheesecake
5h 30min
Pizza with Tomato, Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Green Dyed Eggs
55min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1h 10min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Spinach turnovers (fatayer)
1h 25min
Poppy seed torte
5h
Pumpkin, Coconut and Orange Cake
1h 5min
Pizza Capricciosa
1h 35min
Pasta alla Norma
50min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3h