Dispositivos e acessórios
Blueberry and Lavender Bundt Cake
Preparação 25min
Total 2h 45min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
caster sugar270 g
-
edible lavender1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
buttermilk100 g
-
self-raising flour320 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fresh blueberries200 g
Lavender Icing
-
edible lavender to taste, plus extra for garnishing⅛ - ¼ tsp
-
caster sugar250 g
-
water6 tsp
-
food colouring paste purple, as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4.8 g
Energia
1747 kJ /
418 kcal
Gordura
13.9 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Strawberry Olive Oil Cake
1h 35min
Chocolate Chestnut Cheesecake
1h 45min
Cherry Crumble Cake
1h 45min
Knusperhörnchen with Semolina and Apricot Filling
3h 10min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Soya Brigadeiro
25min
Mocha Cake
2h 5min
Coconut butter
5min
Blueberry Breakfast Buns
3h 30min
Blueberry and Lemon Spumble
1h 35min
Clementine and Poppy Seed Buttermilk Scones
30min
Lemon Drizzle Madeleines
4h 45min