Dispositivos e acessórios
Blueberry and Lavender Bundt Cake
Preparação 25min
Total 2h 45min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
caster sugar270 g
-
edible lavender1 ½ tsp
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing175 g
-
buttermilk100 g
-
self-raising flour320 g
-
large eggs3
-
baking powder1 tsp
-
fresh blueberries200 g
Lavender Icing
-
edible lavender to taste, plus extra for garnishing⅛ - ¼ tsp
-
caster sugar250 g
-
water6 tsp
-
food colouring paste purple, as desired
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4.8 g
Energia
1747 kJ /
418 kcal
Gordura
13.9 g
Hidratos de carbono
68.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sweet
80 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Pecan Pie Tarts
2h 25min
Blueberry Cheesecake
5h
Gooseberry Curd Layer Cake with Elderflower Icing
3h
Mini Chocolate and Apricot Panettone
2h 30min
Salted Caramel Pecan Parsnip Cake
3h 20min
Orange Sponge
2h
Spiced Butternut Squash Brioche Pudding
2h 55min
Mango Swiss Roll
40min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Ricotta Cheesecake with Fig Jam
5h 40min
Praline Cheesecake
4h 10min
Pear, Chocolate and Hazelnut Cake
1h 20min