Dispositivos e acessórios
Quinoa Salad
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
water1000 g
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
dried Puy lentils100 g
-
quinoa200 g
-
cucumber cut in pieces200 g
-
tomatoes quartered500 g
-
fresh coriander stalks included10 g
-
fresh parsley leaves15 g
-
fresh mint leaves15 g
-
extra virgin olive oil75 g
-
freshly squeezed lemon juice30 g
-
sumac1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
16 g
Energia
1926 kJ /
460 kcal
Gordura
22 g
Fibra
10 g
Hidratos de carbono
44 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
persian vegetarian
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Quinoa and Vegetable Bowl with Tahini Dressing
40min
Buckwheat Crêpes
30min
Oat Pancakes with Peanut Milk
8h 55min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Broccoli burgers with radish salsa
1h
Colourful Quinoa Salad
40min
Mexican Quinoa Salad
30min