Dispositivos e acessórios
Croissants
Preparação 45min
Total 12h
18 pieces
Ingredientes
-
water120 g
-
semi-skimmed milk120 g
-
10 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 tsp
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
caster sugar50 g
-
unsalted butter (50 g in pieces and 1 whole 250 g cold block), plus extra for greasing300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
egg beaten1
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3.3 g
Energia
1022 kJ /
244 kcal
Gordura
14.5 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Canestrelli (Italian Egg Yolk Cookies)
1h 25min
Cheesy Corn Dogs
2h
Chocolate Brioche Buns
4h 45min
Checkerboard Sablés (Metric)
2h 30min
Milk Bread
2h 20min
Brioche
5h
Baguettes
3h 45min
Potato Flatbreads
12h
Parmesan and Rosemary Buns
1h 45min
Fresh Fruit Tarts
7h 5min
Baked Doughnuts
1h
Mozzarella Stuffed Flatbread
45min