Mini chicken pies
TM6 TM5 TM31

Mini chicken pies

4.7 ( 138 avaliações )

Ingredientes

  • 500 g water
  • 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g skinless chicken thigh fillets cut into pieces (4 x 4 cm)
  • 80 g brown onion cut into halves
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 40 g salted butter
  • 40 g plain flour
  • 40 g full cream milk
  • ½ tsp salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 5 sheets ready-made puff pastry (see Tips)
  • 1 egg lightly beaten

Nutrição
por 1 portion
Energia
195.5 kcal / 821.3 kJ
Proteína
6.6 g
Gordura
11.5 g
Hidratos de carbono
15.9 g
Fibra
1.6 g
Gordura saturada
6.3 g
Sódio
223.1 mg

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas