Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Dumpling wrappers
- 1 tsp vegetable oil, plus extra for greasing
- 150 g water
- 300 g plain flour
- ¼ tsp salt
- water, plus extra as needed
Filling and dumplings
- 400 g white cabbage leaves, cut into pieces
- 1 ½ tsp salt
- 350 g pork mince
- 530 g water
- 20 g soy sauce
- 10 g rice wine
- ½ tsp sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp sesame oil (15 g)
- Nutrição
- por 1 piece
- Energia
- 318 kJ / 76 kcal
- Proteína
- 3 g
- Hidratos de carbono
- 7 g
- Gordura
- 4 g
- Fibra
- 0.5 g
Receitas alternativas
Char siu bao pork buns
6u. 35min
Wonton soup
1hod.
Soup dumplings (xiao long bao)
26 Std. 50 Min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1hod.
Wonton wrappers
55 Min
Pork and prawn dumplings
55 Min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Cha gio (spring rolls)
55 Min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min.