Dispositivos e acessórios
Steamed cabbage and pork dumplings
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingredientes
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
318 kJ /
76 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Wonton soup
1h
Wonton soup (pork)
45min
Pork belly ramen
4h 10min
Steamed pork pancakes (Bianca Mazur)
28h 20min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min
Banh bao (steamed pork buns)
2h 45min
Vegetable spring rolls
1h 10min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Cha gio (spring rolls)
55min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Char siu bao pork buns
6h 35min