Dispositivos e acessórios
Steamed cabbage and pork dumplings
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingredientes
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
318 kJ /
76 kcal
Gordura
4 g
Fibra
0.5 g
Hidratos de carbono
7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Hojicha Canelé
1 godz. 20 min
Wonton wrappers
55 min
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
1 godz.
Steamed sticky rice with pork (Rice tube puddings)
2 godz. 30 min
Salmon filo spiral
1 godz. 10 min
Teriyaki salmon bao
1 godz. 50 min
Prawn dumplings (xia jiao)
1 godz. 15 min
Char siu bao pork buns
6 godz. 35 min
Pork and prawn dumplings
55 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.