
Dispositivos e acessórios
Steamed cabbage and pork dumplings
Preparação 1h 15min
Total 1h 35min
32 pieces
Ingredientes
Dumpling wrappers
-
oil plus extra for greasing1 tbsp
-
water plus extra as needed150 g
-
plain flour300 g
-
salt¼ tsp
Filling and dumplings
-
white cabbage leaves cut into pieces400 g
-
salt1 ½ tsp
-
pork mince350 g
-
water530 g
-
soy sauce20 g
-
rice wine10 g
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
sesame oil (15 g)1 tbsp
-
plain flour plus extra for dusting
Nutrição por 1 piece
Energia
76 kcal /
318 kJ
Proteína
3 g
Gordura
4 g
Hidratos de carbono
7 g
Fibra
0.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Pork and prawn dumplings
55min
Char siu bao pork buns
6h 35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Banh mi (Vietnamese sandwich)
4h 35min
Cha gio (spring rolls)
55min
Dim sum 'Shao mai'
2h
Master stock chicken
1h 30min
Xian rou bao zi (steamed pork buns)
2h 30min
Coconut rice with Asian inspired pork and eggs
40min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1h 20min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50min