Dispositivos e acessórios
Fried Wontons
Preparação 45min
Total 45min
24 pieces
Ingredientes
-
dried shiitake mushrooms rehydrated in hot water3
-
fresh button mushrooms40 g
-
spring onions cut in pieces50 g
-
celery stalk cut in pieces25 g
-
soy sauce1 tsp
-
toasted sesame oil1 tsp
-
dried chilli flakes¼ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
raw prawns, peeled120 g
-
pork mince broken in pieces (see tip)120 g
-
filo pastry sheets3
-
water for sealing
-
sunflower oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Proteína
2.3 g
Energia
284 kJ /
68 kcal
Gordura
5.2 g
Hidratos de carbono
3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chinese
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Braised Lamb Shanks
3h 20min
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Prawn Chive Dumplings
1h 30min
Talam Gula Melaka (Steamed Palm Sugar Cake)
50min
Nyonya Spice Paste
15min
Pandan Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1h 5min
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Malaysian Spiced Fried Chicken
4h 50min
Egg Tarts
50min
Pork gyoza with soy dipping sauce
1h