Dispositivos e acessórios
Potato cakes
Preparação 45min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
potatoes cut in pieces1000 g
-
onions cut in halves150 g
-
lemon juice1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
cornflour (starch)20 g
-
oat flakes20 g
-
egg1
-
frying oil
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
8 g
Energia
1818 kJ /
434 kcal
Gordura
23 g
Fibra
4.1 g
Hidratos de carbono
49 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
The Basic Cookbook
133 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Baguette
3h 45min
Pearl rice meatballs
Nenhuma avaliação
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Stuffed vegetables
1h 20min
Fruit Ice Cream
5min
Mashed potatoes
50min
Steamed rice
25min
Apple cake
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Stir-fried vegetables
10min
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h
Creamy mushroom soup
20min