Dispositivos e acessórios
Red Thai Curry Paste
Preparação 5min
Total 25min
1 jar
Ingredientes
-
water50 g
-
dried chillies deseeded8
-
white peppercorns3 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
coriander seeds½ tsp
-
garlic cloves15
-
shallots60 g
-
fresh coriander roots only4 sprigs
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
fresh galangal (lengkuas)20 g
-
kaffir lime zest only½
-
shrimp paste (belacan)10 g
-
salt10 g
-
cooking oil80 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 jar
Sódio
4047 mg
Proteína
24 g
Energia
5263 kJ /
1258 kcal
Gordura
92 g
Fibra
36 g
Gordura saturada
9 g
Hidratos de carbono
105 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Flavour Mixes
12 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Nasi Lemak
45min
Shacha Sauce
1h 10min
Vegetarian Curry in Pumpkin Pot
50min
Steamed Glutinous Rice With Mud Crab
1h 30min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Thai Green Curry Paste
10min
Tom Yum Paste
45min
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1h 10min
Pumpkin Kaya
35min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Tarka Dal
9h 5min