Dispositivos e acessórios
Savoury Vegetarian Rice
Preparação 5min
Total 35min
5 portions
Ingredientes
-
garlic cloves4
-
shallots30 g
-
fresh ginger10 g
-
coriander roots with 2 cm stems3
-
ghee50 g
-
tomato purée100 g
-
carrots cut in 2 cm strips100 g
-
tomatoes cut in cubes (5 cm)300 g
-
fresh shiitake mushrooms stems removed and cut in slices200 g
-
chicken stock powder1 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 tsp
-
water700 g
-
parboiled basmati rice rinsed500 g
-
fresh coriander chopped, to garnish1 sprig
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
610 mg
Proteína
9 g
Energia
2151 kJ /
514 kcal
Gordura
11 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
95 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
One-Pot Rice Meals
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hot and Sour Pineapple Rice
1h 15min
Aloo Gobi
20min
Stir-fried vegetables
10min
Lemongrass Tempeh
1h 15min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30min
Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk
45min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20min
Mushroom Stir-Fry
55min
Stir fried broccoli with carrot
15min