
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Macadamia and Parmesan Biscuits
-
70
g Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
ou vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm) - 2 sprigs fresh rosemary leaves only
- 70 g macadamia nuts, roasted, salted
- 50 g unsalted butter soft
- 100 g plain flour plus extra for dusting
- ⅛ tsp ground black pepper to taste
Broccoli and Blue Cheese Soup
-
50
g Cheddar cheese cut in pieces (3 cm)
ou vegetarian hard cheese cut in pieces (3 cm) - 250 g broccoli cut in florets
- 300 g water
- 1 Tbsp vegetable stock paste (see tips)
- 300 g whole milk
- 1 Tbsp plain flour
-
50 - 60
g Stilton cheese crumbled, to taste
ou blue cheese crumbled, to taste - 1 - 2 pinches ground black pepper to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 578 kcal / 2429 kJ
- Proteína
- 23 g
- Gordura
- 41.6 g
- Hidratos de carbono
- 27 g
- Fibra
- 4.6 g
Receitas alternativas
Creamy Pepper Soup
20min
Broccoli and Stilton Soup
30min
Asparagus Stem Soup
55min
Carrot and Coriander Soup
25min
Creamy Courgette Soup
25min
Creamy Tomato Soup
25min
Cream of Asparagus Soup
15min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25min
Broccoli and stilton soup
30min
Celeriac and Apple Soup
55min
Red Pepper and Tomato Soup (TM5)
30min