Dispositivos e acessórios
Ratatouille
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
onions quartered120 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
ripe tomatoes cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
red peppers cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
dried mixed herbs (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)1 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
aubergines cut in pieces (2-3 cm)300 g
-
courgettes cut in pieces (2-3 cm)200 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
3 g
Energia
422 kJ /
101 kcal
Gordura
6 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Carrot and Coriander Soup
25min
Mushroom Stroganoff
30min
Houmous
13h 30min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35min
Broccoli and stilton soup
30min
Creamy Courgette Soup
25min
Vegetable Soup
35min
Tomato Sauce
40min
Celeriac and Apple Soup
55min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min
Mushroom Risotto
30min