Dispositivos e acessórios
Cauliflower "Couscous" Salad
Preparação 10min
Total 10min
8 portions
Ingredientes
-
pitted dates12
-
spring onions1 bunch
-
yellow pepper cut in pieces200 g
-
red pepper cut in pieces200 g
-
red onions quartered80 g
-
fresh mint leaves only7 sprigs
-
cauliflower florets800 g
-
olive oil60 g
-
white wine vinegar50 g
-
grated lemon zest1 tsp
-
ground cinnamon¼ tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
273 mg
Proteína
3.8 g
Energia
921.4 kJ /
220.2 kcal
Gordura
8.1 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
38 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
ALTERNATIVE SIDES
11 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Quinoa Salad with Butternut Squash, Spinach and Pomegranate
45min
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Pea and Mint Soup (TM5)
20min
5-Second Traffic Light Salad
5min
Asian Chopped Salad
20min
Balsamic Spelt Salad
20min
Beetroot Salad
10min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Squash and Broccoli Salad
35min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Detox Salad
10min