Dispositivos e acessórios
Hake and Prawn Burger
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
onions cut in pieces50 g
-
bread torn in pieces50 g
-
garlic clove1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
milk40 g
-
hake fillets in pieces400 g
-
raw prawns, peeled100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
olive oil for frying
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
22.5 g
Energia
536 kJ /
128 kcal
Gordura
1 g
Hidratos de carbono
7.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
WHITE FISH
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Salmon and Courgette en Croute
1h
Seafood Korma
40min
Thai Steamed Trout Parcels
35min
Salmon Burger
2h 20min
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Tuna Fishcakes
1h 15min
Thai Steamed Salmon Parcels
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min
Haddock Crumble with Tomatoes and Peppers
45min
Thai Fishcakes
1h 10min
Keralan Fish Curry
30min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min