Seafood Risotto with Chorizo

Seafood Risotto with Chorizo

4.3 66 avaliações
Preparação 35min
Total 1h 5min
6 portions

Ingredientes

  • fresh mussels scrubbed and debearded
    400 g
  • onions quartered
    160 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    40 g
  • raw squid rings
    200 g
  • mixed peppers (e.g. red, green), cut in pieces (3 cm)
    200 g
  • chorizo sliced thinly
    50 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • salt
    1 ½ tsp
  • saffron threads
    2 pinches
  • water
    200 g
  • chicken stock paste, homemade
    ½ tsp
    ½ chicken stock cube (for 0.5 l)
  • white short-grain rice, for soups etc. (e.g. risotto or paella rice) 13 min cooking time
    350 g
  • peeled, raw prawns
    50 g
  • lemon cut in wedges, for serving
    1

Nutrição por 1 portion

Energia 377 kcal / 1593 kJ
Proteína 17 g
Gordura 11 g
Hidratos de carbono 51 g
Fibra 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...