Dispositivos e acessórios
Sous-vide Poached Eggs
Preparação 10min
Total 30min
4 pieces
Ingredientes
-
olive oil for greasing
-
medium eggs4
-
water1600 g
-
1 tsp ascorbic acid powderlemon juice (see tip)30 g
-
fine sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
183 mg
Proteína
7 g
Energia
359 kJ /
87 kcal
Gordura
6 g
Gordura saturada
1.6 g
Hidratos de carbono
0.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Sous-vide with Blade Cover
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 Min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min
Basmati Rice
35 Min
Sautéed Vegetable Mix for Soups or Stews
25 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Sous-vide Teriyaki Salmon
1 Std. 20 Min
Sautéed Onions (170-200 g)
20 Min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40 Min
Steamed Rice
25 Min
Boiled Eggs
20 Min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30 Min