
Dispositivos e acessórios
Meatloaf filled with Spinach and Cheese
Preparação 25min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)50 g
-
onions quartered50 g
-
garlic clove or to taste1
-
fresh parsley leaves only4 sprigs
-
breadcrumbs40 g
-
beef mince broken in pieces400 g
-
medium eggs2
-
ground black pepper½ tsp
-
salt2 tsp
-
Gruyère cheese sliced (2-3 mm)50 g
-
fresh baby spinach25 g
-
garlic clove to taste½ - 1
-
yellow peppers cut in pieces (3-4 cm)450 g
-
fresh basil leaves4 - 5
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
water200 g
-
sugar (opcional)1 pinch
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
35 g
Energia
2128 kJ /
508 kcal
Gordura
31 g
Fibra
6.1 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Great Taste On Every Level
72 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda