Dispositivos e acessórios
Pork Chops with Orange
Preparação 25min
Total 2h 25min
4 portions
Ingredientes
-
orange peeled and pith removed, in 8 segments (approx. 100 g), plus extra segments for garnish1
-
garlic clove1
-
cider vinegar1 Tbsp
-
wholegrain mustard1 Tbsp
-
runny honey3 Tbsp
-
olive oil plus extra for cooking1 tsp
-
fine sea salt or to taste¼ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
pork chops boneless (approx. 150 g each)4
-
dark brown muscovado sugar½ tsp
-
water2 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
48.2 g
Energia
1426 kJ /
341 kcal
Gordura
11.3 g
Hidratos de carbono
11.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Oranges
10 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Beef Stroganoff
1 h
Herby Steaks with French Potato Salad
45 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Honey Mustard Baked Chicken and Garlic Cauliflower Purée
50 min
Chicken Salad
1 h 20 min
Lemon Chicken
20 min
Chicken breasts pizzaiola
55 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 h 25 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Sautéed Pork with Cider
55 min
Beef in Stout
1 h 40 min