Tagliatelle with Pumpkin

4.5 72 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 10min
8 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    40 g
  • mixed vegetables (e.g. celery, carrot and onion), cut in pieces (2-3 cm)
    100 g
  • water for cooking pasta
  • fine sea salt
    3 tsp
  • beef mince broken in pieces
    400 g
    400 g minced veal, broken in pieces
  • ground black pepper
    1 pinch
  • egg pasta, dried, type tagliatelle
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • onions quartered
    50 g
  • bacon lardons (1-2 cm)
    100 g
  • pumpkin flesh cut in pieces (2-3 cm)
    700 g
  • mozzarella cut in pieces (2-3 cm)
    200 g

Nutrição por 1 portion

Energia 438 kcal / 1832 kJ
Proteína 26.4 g
Gordura 24.8 g
Hidratos de carbono 27.3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...