Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 100 g onions, halved
- 30 g olive oil, plus extra for greasing
- 1 ½ - 2 tsp ground cumin, to taste
- 1 Tbsp ground cinnamon, plus 1 pinch for dusting
- 1 ½ - 2 tsp ground coriander, to taste
- 2 tsp dried fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 600 g duck breasts, skinless, cut in pieces (3 cm)
- 150 g dried apricots, pitted, quartered
-
1
chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 tsp chicken stock paste, homemade - 2 lemons, finely grated zest and juice
- 80 g water
- 50 g toasted pine nuts, plus extra for garnishing
- 4 sheets filo pastry (approx. 48 cm x 25 cm)
- 1 tsp icing sugar
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1997 kJ / 477 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 37 g
- Gordura
- 18 g
- Fibra
- 8 g
Receitas alternativas
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1h 40 min
Polenta with Prawns, Chorizo and Spinach
25 min
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1h 40 min
Cassoulet with Duck and Extra Veg
1h
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 min
Coulibiac
2hod. 15min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2hod. 10min
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1 Std. 20 Min
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
1h 30min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Sabayon (Zabaglione)
15 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13小时 15 分钟