Dispositivos e acessórios
Floating Islands
Preparação 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
-
milk450 g
-
egg yolks from medium eggs6
-
sugar70 g
-
vanilla sugar, homemade15 g
Meringue Islands
-
sugar30 g
-
egg whites from medium eggs6
-
fine sea salt1 pinch
-
liquid caramel (opcional) (see tip)30 g
-
pistachio nuts, unsalted, shelled (opcional) chopped25 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
10 g
Energia
887 kJ /
212 kcal
Gordura
9 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
23 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday Favourites
16 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Nenhuma avaliação
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1h 20min
Panna Cotta with Caramelised Mango - Panna cotta con mango caramellato
6h 30min
Sweet Rice
1h
Onion Ricotta Cakes with Sage
1h
Rum Babas
3h 45min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Cheese mousse
10min
Floating islands
40min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min