Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 sprigs fresh parsley, cut in pieces (5 cm)
- 4 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 50 g olive oil
- 20 g plain flour
- 350 g water
- 500 g mixed root vegetables (e.g. carrots, celeriac, turnips, see tip), sliced (2 cm)
-
2
sprigs fresh thyme
ou fresh rosemary -
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
ou 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - ¼ tsp salt, plus extra to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 300 g turkey breast fillet, skinless (see tip), cut in pieces (3 cm)
- 200 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2 cm)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1305 kJ / 312 kcal
- Proteína
- 22 g
- Hidratos de carbono
- 21 g
- Gordura
- 14 g
- Gordura saturada
- 2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sódio
- 1655 mg
Receitas alternativas
Garlic and Herb Breadcrumbs
5 dk
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Grisons Barley Soup
55 min
Pasta with Pork and Beans
45 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Meatballs in Tomato Sauce with Potato Purée
45 min
Chicken and Bulgur Soup
40 min
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1h 10min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20min
Beef Goulash Soup
1h 15min
Traditional Austrian Beef Goulash
4h