Dispositivos e acessórios
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Preparação 30min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
1685 kJ /
403 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Rauwe chocolade bietencake
Nenhuma avaliação
Snelle kaassoufflés
45min
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Quenelles met waterkerssaus
2h 45min
Balletjes in Spaanse saus
55min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1h 15min
Mallorcaanse vissoep
40min
Forelmousse
5min
Zalm met venkel
40min
Romige erwtensoep
40min