Dispositivos e acessórios
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
Preparação 30min
Total 1h
4 porties
Ingredientes
-
Parmezaanse kaas in stukken30 g
-
water1200 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta, huisgemaakt1 tl
-
basmatirijst200 g
-
groene asperges500 - 700 g
-
extra vergine olijfolie40 g
Citroensabayon
-
eierdooiers4
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
citroensap, vers geperst10 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portie
Proteína
13 g
Energia
1685 kJ /
403 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.2 g
Hidratos de carbono
41 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Receitas
Benelux
Benelux
Também pode gostar...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Ninguna valoración
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Ninguna valoración
Asperge-watermeloen salade
40min
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Curryworst en linzen
1h
Amandelpasta
1h 10min
Snelle kaassoufflés
45min
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Paprika's in zoetzure saus
30min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Geroerbakte groenten
10min
Aardappel- en groentenpuree
40min