
Versões compatíveis
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 80 g olijfolie
- 50 g sojasaus
- ½ tl bruine suiker
- 1 citroen liefst biologisch, zeste en sap
- 4 verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
- 100 g sjalotten in stukken
- 1 teentje knoflook
- 100 g prei enkel het witte gedeelte, in stukken
- 20 - 30 g verse gember gepeld (opcional)
- 100 g selderstengels in stukken
- 350 g diepgevroren doperwtjes
- 450 g water
- 2 tl zout
- 400 g broccoliroosjes
- 2 snuifjes gemalen zwarte peper
- 50 - 100 g lichte room (ong. 18% vet) naar smaak
- Nutrição
- por 1 portie
- Energia
- 664 kcal / 2782 kJ
- Proteína
- 46 g
- Gordura
- 43 g
- Hidratos de carbono
- 19 g
- Fibra
- 9.4 g
Receitas alternativas
Romige erwtensoep
40min
Forel in Parmezaan-macadamia korst met rode bietensalade
Nenhuma avaliação
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Nenhuma avaliação
Pompoensoep
35min
Skyr vanille en frambozen-ijs (vetarm)
Nenhuma avaliação
Mysterieuze soep
45min
Kip met citroen
50min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Zachte wortelsoep met venkel
40min