Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli

Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli

4.0 2 avaliações
Preparação 25min
Total 50min
4 porties

Ingredientes

  • olijfolie
    80 g
  • sojasaus
    50 g
  • bruine suiker
    ½ tl
  • citroen liefst biologisch, zeste en sap
    1
  • verse zalmfilets, ontveld (150-180 g per stuk)
    4
  • sjalotten in stukken
    100 g
  • teentje knoflook
    1
  • prei enkel het witte gedeelte, in stukken
    100 g
  • verse gember (opcional) gepeld
    20 - 30 g
  • selderstengels in stukken
    100 g
  • diepgevroren doperwtjes
    350 g
  • water
    450 g
  • zout
    2 tl
  • broccoliroosjes
    400 g
  • gemalen zwarte peper
    2 snuifjes
  • lichte room (ong. 18% vet) naar smaak
    50 - 100 g

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portie

Proteína 46 g
Energia 2782 kJ / 664 kcal
Gordura 43 g
Fibra 9.4 g
Hidratos de carbono 19 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...