Rizoto s parmazánem a jahodami

Rizoto s parmazánem a jahodami

4.3 3 avaliações
Preparação 10min
Total 25min
4 porce

Ingredientes

  • sýru parmazánu na kousky (3 cm)
    50 gramů
  • šalotky
    30 gramů
  • másla
    30 gramů
  • rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
    350 gramů
  • růžového vína
    50 gramů
  • jahod 300 gramů na tenké plátky
    400 gramů
  • vody
    700 gramů
  • zeleninové dochucovací pasty
    1 vrchovatá čajová lžička
    1 kostka zeleninového bujónu
  • soli dle chuti
    ½ - 1 čajová lžička
  • ricotty
    50 gramů
  • čerstvé bazalky nasekané lístky
    2 snítky

Nutrição por 1 porci

Energia 488 kcal / 2061 kJ
Proteína 12 g
Gordura 13 g
Hidratos de carbono 76 g
Fibra 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...