Rizoto s parmazánem a jahodami

Rizoto s parmazánem a jahodami

3.5 4 avaliações
Preparação 10min
Total 25min
4 porce

Ingredientes

  • 50 gramů sýru parmazánu na kousky (3 cm)
  • 30 gramů šalotky
  • 30 gramů másla
  • 350 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio), 14-15 minut doba varu
  • 50 gramů růžového vína
  • 400 gramů jahod 300 gramů na tenké plátky
  • 700 gramů vody
  • 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
    1 kostka zeleninového bujónu
  • ½ - 1 čajová lžička soli dle chuti
  • 50 gramů ricotty
  • 2 snítky čerstvé bazalky nasekané lístky

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 porci

Proteína 12 g
Energia 2061 kJ / 488 kcal
Gordura 13 g
Fibra 3 g
Hidratos de carbono 76 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...