Versões compatíveis
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 200 - 250 g Chinese vermicelli noodles (made from mung beans or rice)
- warm water, for soaking
- 70 g garlic cloves
- 40 g oil
- ½ tsp salt (opcional)
- ¼ tsp ground white pepper
- 35 g sugar
- 40 g soy sauce
-
20
g rice wine
ou 20 g white wine - 700 g water
- 200 - 250 g medium raw prawns, peeled and deveined
- 200 gram green beans
- 50 g spring onions/shallots, cut into thin slices (3 mm) or curled (see Tips), for garnishing
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1832 kJ / 438 kcal
- Proteína
- 16 g
- Hidratos de carbono
- 66 g
- Gordura
- 11 g
- Fibra
- 2.5 g
Receitas alternativas
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken and prawn noodles
30min
Mushroom and bacon pasta
30min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Kimchi non-fried rice
1h
Hong shao rou (braised pork belly)
1h 15min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Prawn stir-fry
25min
Pork belly ramen
4 Std. 10 Min
Ma yi shang shu (sweet potato noodles with pork)
20 Min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35min
Pork belly with spring onions
1 Std. 10 Min