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Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 1 tbsp olive oil
- 200 g brown onion cut into quarters
- 200 g carrots cut into quarters
- 10 sprigs fresh coriander leaves, stems and roots, cut into thirds (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 - 3 tsp Madras curry powder (see Tips)
- 2 - 3 fresh long green chillies trimmed and cut into halves
- 12 fresh curry leaves
- 1 tbsp ghee (see Tips)
- ½ tsp black mustard seeds
- 1 fresh tomato (approx. 120 g), cut into quarters
- ½ tsp ground turmeric
- 1000 g water
- 1 ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 dried bay leaf
- salt to taste
- ground black pepper to taste
- 200 g basmati rice
- 250 g skinless chicken breast fillets cut into cubes (1 cm)
- Nutrição
- por 1 portions
- Energia
- 284 kcal / 1192.8 kJ
- Proteína
- 18.2 g
- Gordura
- 11.4 g
- Hidratos de carbono
- 25.9 g
- Fibra
- 7.1 g
- Gordura saturada
- 4 g
- Sódio
- 398.3 mg