Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 50 g vermicelli noodles
- 10 g dried shiitake mushrooms, cut into pieces
- boiling water, for soaking
- 30 g eschalot, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh coriander, leaves and stalks, torn into pieces
- 100 g carrot, cut into pieces (3-4 cm)
- 500 g pork mince
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tbsp soy sauce
- 18 spring roll pastry sheets
- water, for brushing
- vegetable oil, for frying
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 396.5 kJ / 94.4 kcal
- Proteína
- 6.3 g
- Hidratos de carbono
- 5.6 g
- Gordura
- 5.1 g
- Gordura saturada
- 1.3 g
- Fibra
- 0.6 g
- Sódio
- 237.2 mg
Receitas alternativas
Pork san choy bau
25 min
Asian-style pork noodles
1 godz.
Pork gyoza with soy dipping sauce
1 godz.
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Wonton soup
1 godz.
Aussie meat pies
2h
Prawn spring rolls with sweet and sour sauce
1 godz. 20 min
Steamed pork buns (baozi)
2 Std. 30 Min
Bun bo vien cha gio (meatballs and noodles with spring rolls)
1 Std. 10 Min
Vegetable spring rolls
1 Std. 10 Min
Pork and prawn dumplings
55 min
Jiao zi (Chinese dumplings)
50 min