Dispositivos e acessórios
Steamed wholemeal bread
Preparação 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp rolled oats, and linseeds (flaxseeds), for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
honey (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (7 g)fresh yeast crumbled20 g
-
baker's flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
409 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Spelt bread rolls
1 Std. 45 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Cheat's sourdough
74 Std.
Apricot macadamia biscuits
40 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min
Peanut butter
5 Min
Five seed bread
1 Std. 50 Min
Pumpkin soup
30 Min
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Lemon coconut bliss balls
40 Min
Steamed chocolate and prune puddings
1 Std. 30 Min
Quick almond biscuits
35 Min