Dispositivos e acessórios
Steamed wholemeal bread
Preparação 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp rolled oats, and linseeds (flaxseeds), for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
honey (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (7 g)fresh yeast crumbled20 g
-
baker's flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
409 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Baked pâté
3 Std.
Chai tea
15 Min
Buttermilk bread
2 Std.
Chocolate ice cream
12 Std.
Natural (plain) yoghurt
11 Std. 10 Min
Cheat's sourdough
74 Std.
Steamed bread rolls
2 Std. 10 Min
Soft butter rolls
1 Std. 50 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Rustic bread
2 Std.
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min
Basic bread
1 Std. 35 Min