Dispositivos e acessórios
Steamed wholemeal bread
Preparação 20min
Total 2h
20 slices
Ingredientes
-
unsalted butter for greasing1 tbsp
-
2 tbsp rolled oats, and linseeds (flaxseeds), for dustingsemolina for dusting2 tbsp
-
250 g wheat grainsspelt grains250 g
-
water1250 g
-
honey (opcional)10 g
-
2 tsp dried instant yeast, (7 g)fresh yeast crumbled20 g
-
baker's flour plus extra for dusting50 g
-
balsamic vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
60 - 80 g mixed seeds, (e.g. pumpkin seeds, linseeds)sunflower seeds100 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Proteína
4 g
Energia
409 kJ /
98 kcal
Gordura
4 g
Fibra
2.1 g
Hidratos de carbono
12 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Olive and fennel grissini
25h 30min
Green goodness soup
10min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Breakfast bars
40min
Broccoli salad
10min
Basil pesto
10min
Natural (plain) yoghurt
11h 10min
Cauliflower "fried" rice
45min
Rice salad
1h
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Jewelled quinoa salad
1h 35min
Spelt bread rolls
1h 45min