Dispositivos e acessórios
Persian honeycomb bark
Preparação 10min
Total 1h 30min
335 g
Ingredientes
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 335 g
Sódio
2246.3 mg
Proteína
16.7 g
Energia
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Gordura
40.3 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
286.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
Slow Cooked Red Wine Poached Pears
Nenhuma avaliação
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168h 35min
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, using modes)
1h 30min
Lemon and thyme oil
25min
Pipi and squid "paella" (Diabetes, TM6)
45min
Pickled vegetables
745h
Burnt orange marmalade
14h 20min
Freeform bread with filling
1h 35min
Salted Chocolate Caramel Fudge
2h 40min
Salted caramels
4h 40min