
Dispositivos e acessórios
Persian honeycomb bark
Preparação 10min
Total 1h 30min
335 g
Ingredientes
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Nutrição por 335 g
Energia
1515.9 kcal /
6342.7 kJ
Proteína
16.7 g
Gordura
40.3 g
Hidratos de carbono
286.5 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
5 g
Sódio
2246.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Sticky pork belly with jasmine rice
1 h
Crispy flatbread with halloumi & ribbon veggies (Thermomix® Spiralizer, TM6)
1 h 30 min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49 h 5 min
Demo Recipe - Isaac
1 h
Black sesame mochi ice cream
23 h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Chocolate and strawberry domes
51 h
Liquorice ice cream with blackberries (George Calombaris)
24 h 25 min
Honeycomb
1 h 30 min
Almond toffees
1 h 45 min
High Protein Egg Bake
20 min
Quick chicken tikka masala
35 min