Dispositivos e acessórios
Persian honeycomb bark
Preparação 10min
Total 1h 30min
335 g
Ingredientes
-
slivered almonds40 g
-
shelled pistachios slivered40 g
-
ground cardamom¼ tsp
-
saffron threads¼ tsp
-
ghee½ tsp
-
sea salt flakes½ tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
white sugar250 g
-
water1080 g
-
honey20 g
-
rose petals dried, to sprinkle (optional)
-
vinegar50 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 335 g
Sódio
2246.3 mg
Proteína
16.7 g
Energia
6342.7 kJ /
1515.9 kcal
Gordura
40.3 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
5 g
Hidratos de carbono
286.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Thermomix® Everyday
68 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Lemon curd
20min
French onion dip
45min
Buchteln with vanilla custard (Sweet Austrian rolls)
2h
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Pineapple curd (TM6)
20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Turmeric chicken bone broth
6h 10min
Mango and ginger smoothie
5min
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Banana oat clusters
55min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Peanut butter and chocolate custard
15min