
Dispositivos e acessórios
Steamed chocolate cake with whipped cream
Preparação 30min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Chocolate cake
-
eggs separated4
-
sugar100 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces (2 cm)125 g
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra for greasing125 g
-
plain flour plus extra for dusting100 g
-
baking powder (5 g)1 tsp
-
water600 g
Whipped cream and chocolate ganache filling
-
pouring (whipping) cream chilled (see Tips)315 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces (2 cm)80 g
Nutrição por 1 portion
Energia
684 kcal /
2863 kJ
Proteína
10 g
Gordura
51 g
Hidratos de carbono
45 g
Fibra
2.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Fabulous Flavour on Every Level
72 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia