Dispositivos e acessórios
Brioche hot cross buns
Preparação 30min
Total 2h 30min
12 portions
Ingredientes
Dough
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease130 g
-
milk200 g
-
dried instant yeast2 ½ tsp
-
sugar50 g
-
eggs2
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground nutmeg1 tsp
-
ground cloves½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
mixed dried fruit of choice (see Tips)250 g
Piping mixture
-
plain flour40 g
-
water50 g
-
extra virgin olive oil1 tsp
-
sea salt1 pinch
Syrup
-
water40 g
-
sugar40 g
-
butter to serve
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
257.8 mg
Proteína
7.9 g
Energia
1428.9 kJ /
340.2 kcal
Gordura
12.5 g
Fibra
2.5 g
Gordura saturada
7.5 g
Hidratos de carbono
48.7 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Sticky date pudding
1h 30min
Red and green Christmas shortbread
2h 20min
Caribbean carrot cake
2h 10min
Sultana, apple and custard scrolls
4h 30min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Hot cross buns
1h 40min
Shortcrust pastry
5min
Apple shortcake
1h 50min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Portuguese-style custard tarts
40min
Three cheese spinach scrolls
2h 15min
Buttermilk scones
35min