Dispositivos e acessórios
Thai green curry paste
Preparação 10min
Total 10min
250 g
Ingredientes
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into halves6
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces4
-
fresh coriander leaves only3 sprigs
-
fresh lemongrass white part only, cut into pieces (3 cm)2 stalks
-
makrut lime leaves3
-
shrimp paste to taste (see Tips)½ - 1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
ground coriander2 tsp
-
garlic cloves2
-
fish sauce to taste2 - 4 tsp
-
peanut oil plus extra if needed20 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 250 g
Sódio
1472.1 mg
Proteína
10.7 g
Energia
1700.8 kJ /
406.5 kcal
Gordura
23.3 g
Fibra
9.2 g
Gordura saturada
3.6 g
Hidratos de carbono
49.6 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Curry powder
10 Min
Thai red curry paste
15 Min
Thai Massaman Curry Paste
25 Min
Red Thai Curry Paste
25 Min
Thai Massaman Curry Paste
25 Min
Thai red curry paste
10 Min
Tandoori paste
5 Min
Madras curry powder
15 Min
Cucumber and mint raita
30 Min
Thai Green Curry Paste
15 Min
Thai green chicken curry
30 Min
Roti
2 Std.