Dispositivos e acessórios
Baguettes
Preparação 30min
Total 3h 45min
2 pieces
Ingredientes
-
water330 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
salt1 ½ tsp
-
hot water100 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 2 pieces
Sódio
3368.1 mg
Proteína
56 g
Energia
7594 kJ /
1812 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
13.8 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
367 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Baguette
3h 45min
Pumpkin-ish Pie (Bill Yosses)
2h 30min
Croissants
16h
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Focaccia
2h 5min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2h 20min
Apple shortcake
1h 50min
Steamed orange puddings
1h 25min
Artisan Bread (Betty) Metric
4h 35min
Freeform bread with filling
1h 35min
Mick's ciabatta rolls
21h 20min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2h 25min