Dispositivos e acessórios
Baguettes
Preparação 30min
Total 3h 45min
2 pieces
Ingredientes
-
water330 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
oil to grease
-
baker's flour plus extra to dust500 g
-
salt1 ½ tsp
-
hot water100 g
Dificuldade
avançadas
Nutrição por 2 pieces
Sódio
3368.1 mg
Proteína
56 g
Energia
7594 kJ /
1812 kcal
Gordura
8.9 g
Fibra
13.8 g
Gordura saturada
1.2 g
Hidratos de carbono
367 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Brioche burger buns
2h 10min
Hamburger rolls
2h 20min
Focaccia
2h 5min
Brioche buns baked in a cast iron pot
2h
Traditional Worcestershire sauce
35min
Burger pickles (Thermomix® Cutter)
2h 10min
Fresh pasta dough
1h
Choux pastry
1h
Quick puff pastry
1h 20min
Soft Chinese bread rolls
1h 20min
Freeform bread with filling
1h 35min
Easy brioche
1h 50min