Tuna Noodle Bake

Tuna Noodle Bake

4.7 26 avaliações
Preparação 20min
Total 1h 20min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil plus extra for greasing
    1 oz
  • water divided
    43 ½ oz
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • extra wide egg noodles (see Tip)
    8 - 9 oz
  • aged cheddar cheese (white or yellow), cut into pieces (approx. ¾ in.), divided
    7 oz
  • bread broken into pieces
    2 ½ oz
  • garlic clove
    1
  • parsley leaves only
    ½ oz
  • yellow onion (approx. ½ large onion), quartered
    3 ½ oz
  • red bell pepper cut into 2 in. slices (approx. ½ large red pepper)
    3 ½ oz
  • whole milk
    17 oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • dry white wine e.g. chardonnay
    2 ½ oz
  • chicken stock paste
    1 tbsp
  • button mushrooms sliced
    8 oz
  • canned tuna drained (approx. 1 x 12 oz can, in water)
    12 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 538 kcal / 2251 kJ
Proteína 35 g
Gordura 22 g
Hidratos de carbono 49 g
Fibra 3 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...