Dispositivos e acessórios
Lemon Chicken with Spring Onions
Preparação 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
spring onions (approx. 7 oz), white parts, sliced, green parts thinly sliced, divided3
-
lemon thin peel only, no pith, plus extra lemon, sliced, to garnish1
-
garlic cloves2
-
salt¼ tsp
-
parsley leaves only10 sprigs
-
fresh thyme leaves only10 sprigs
-
unsalted butter cubed1 oz
-
chicken stock low sodium6 oz
-
lemon juice2 oz
-
white wine2 oz
-
capers drained2 tbsp
-
24 oz boneless, skinless chicken breasts, in strips (1 in.)chicken tenderloins24 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
724.8 mg
Proteína
28 g
Energia
824 kJ /
197 kcal
Gordura
7 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
6.3 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Simple Ideas
179 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Spring Forward
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Beef Stroganoff
40min
Basque Chicken
1h 10min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Nenhuma avaliação
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1h
Sesame Orange Chicken
1h 30min
Steak Stir Fry Salad
35min
Mediterranean Chicken with Olives
35min
Mushroom Risotto
30min
Beef Stroganoff
1h
Chicken Marsala
40min